top of page

byClaudiungureanu.ro

Campanie Media realizata pentru byClaudiungureanu.ro

Atelierul de creație Claudiu Ungureanu este singurul atelier de creație din Iași și din zona Moldovei, care realizează costume bărbătești pe comandă. În trecut existau mai multe astfel de ateliere de croitorie, astăzi este doar un singur loc în care puteți găsi acest nivel de calitate și acesta este atelierul Claudiu Ungureanu.

Atelierul Claudiu Ungureanu are o tradiție de aproape 25 de ani în realizarea costumelor pe comandă. Din anul 1994, aici în Iași, lucrăm cu țesături de cea mai buna calitate, manual. Prezentatori de televiziune, importanți  oameni de afaceri, personalități din lumea mass-media, poartă costumele marca, Claudiu Ungureanu.

Astăzi este singurul atelier de creație care realizează costume handmade. Noi ținem foarte mult la tradiție și la calitate în orice etapă a realizării costumelor. Totul începe cu alegerea țesăturilor cum ar fi lâna merino, cașmirul, inul, mătasea de cea mai bună calitate. Nu ne definim doar prin design. Prin alegerea materialului noi dăm siguranța longevității costumelor.

The Wedding Dress Collection
www.byclaudiungureanu.ro
Make-up artist: Terenti Victoria
Hairdresser: Alina Sburlea
Fotograf: Alex Ratoi & Alex Ratoi Photographer
Videograf: Valentin Ghiorghiu & Cezar Cretu
Models: Alexandra Georgiana & Elly Aniței

https://www.alexratoi.com/Clients/The-Wedding-Dresses-by-Claudiu-Ungureanu/

Am postat doar cateva exemple din materialele care au facut obiectul campaniei, de aceea va invitam sa accesati pagina oficiala:

The Wedding Dress Collection
Play Video
bottom of page